Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Eκδήλωση αντίστασης στον νεο Οθωμανισμό-περιοδικό Άρδην




Με αφορμή την επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας της Τουρκικής κυβέρνησης διοργανώνεται από το Περιοδικό Άρδην του Γ. Καραμπελιά εκδήλωση με ομιλήτες τον πρώην Υπουργό Α. Πεπονή, τον δημοσιογράφο και σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά Χρ. Λαζαρίδη, τον αντιπρόεδρο του κόμματος ΔΗΚΟ της Κύπρου Ν. Παπαδόπουλο και τον δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό.

(σημ: οι ψεύτες οπαδοί του χουντικού Κιτσίκη-βλ.εδώ-και παπαγάλοι του λαθρόβιου παρακμιακού εντύπου του "Ενδιάμεσος Περιοχή" παρακαλούνται να μην προσέλθουν αν δεν διαβάσουν πρώτα το βιβλίο του Arnold Toynbee, Τhe Murderous Tyrrany of the Turks)





Εκδήλωση του Άρδην με θέμα Αντίσταση στον νεο-οθωμανισμό

Ενόψει της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα στις 14-15 Μαΐου και των συμφωνιών που κυοφορούνται, το περιοδικό Άρδην και η εφημερίδα Ρήξη διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2010 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2) με θέμα:
Αντίσταση στο Νεο-οθωμανισμό, όχι στην αυτοκρατορική επίσκεψη του Ερντογάν
Ομιλητές θα είναι οι:
Ο Αναστάσιος Πεπονής, τέως υπουργός, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, δημοσιογράφος, ο Σταύρος Λυγερός, δημοσιογράφος και ο Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας. Συντονίζει ο Δημήτρης Αλευρομάγειρος, Στρατηγός ε.α.

Όποιοι/ες φίλοι/ες επιθυμούν να βοηθήσουν στην προπαγάνδιση της εκδήλωσης μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις και αφίσες από τα γραφεία του Άρδην και της Ρήξης (Θεμιστοκλέους 37, Εξάρχεια).

Eκδήλωση Άρδην

H κληρονομιά της Χούντας(καλά δεν ντρέπονται να κάνουν πως τα ξεχνάνε οι θαυμαστές του ημίτρελλου Κιτσίκη;)

1 σχόλιο:

  1. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΡΟΣ. ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Λόγω έκτακτου τεχνικού προβλήματος του Πολεμικού Μουσείου η εκδήλωση του περιοδικού Άρδην με θέμα: Αντίσταση στο Νεο-οθωμανισμό, όχι στην αυτοκρατορική επίσκεψη του Ερντογάν, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο ξενοδοχείο Χίλτον (αίθουσα Τερψιχόρη), την Δευτέρα 10 Μαΐου 2010 και ώρα 7:30 μ.μ.

    Γεια Πρωτ.

    Mάρθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή